peristeri365.gr
ΕΛΛΑΔΑΠΟΛΙΤΙΚΗΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κ. Μητσοτάκης: Οι ευρωεκλογές θα καθορίσουν πόσο ισχυρή θα είναι η φωνή της Ελλάδας την επόμενη πενταετία

Κοινοποίηση

Οι ευρωεκλογές είναι κρίσιμες γιατί θα καθορίσουν πόσο ισχυρή θα είναι η φωνή της Ελλάδας τα επόμενα 5 χρόνια, τόνισε ο πρωθυπουργός σε συνέντευξη που παραχωρησε στον ΑΝΤ1.

Όπως είπε, όσο πιο ισχυρή είναι η ΝΔ το βράδυ της 9ης Ιουνίου τόσο δεν θα μπορεί να επιτρέψει στον οποιονδήποτε να αμφισβητήσει την πορεία της συνέχισης των μεταρρυθμίσεων.

Αναφερόμενος στην ακρίβεια είπε οτι η κυβέρνηση έχει κάνει μια σειρά παρεμβάσεων και τον τελευταίο μήνα η κατάσταση φαίνεται να πηγαίνει κάπως καλύτερα. Βλέπουμε μειώσεις στις τιμές, έχουμε βάλει αρκετά πρόστιμα. Αυτό που διεκδικούμε με τις παρεμβάσεις είναι μεγαλύτερη διαφάνεια στις τιμές, σημείωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Άσκησε σφοδρή κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ για το οικονομικό του πρόγραμμα. «Αν υλοποιούσαμε έστω και ένα μέρος του θα μπαίναμε αυτομάτως σε επιτήρηση. Δεν θα επιτρέψουμε να συμβεί ξανά αυτό», είπε χαρακτηριστικά.

Χαρακτήρισε τη βιωσιμότητα του ασφαλιστικού συστήματος μείζον ζήτημα που μας οδήγησε στην κρίση. Ξεκαθάρισε οτι δεν υπάρχει η δυνατότητα για αύξηση των συνταξεων. Κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε χωρίς να παραγνωρίζουμε ότι υπάρχουν πολίτες που περνούν δύσκολα, σημείωσε ο πρωθυπουργος.

Πηγή: ΕΡΤΝews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Σε ποια σημεία γίνονται δωρεάν rapid test την Παρασκευή 24 Mαΐου

Κλιματιζόμενοι χώροι για το καύσωνα στον Δήμο Περιστερίου

Ευρωπαϊκό Κ18: Το πρόγραμμα και οι ελληνικές παρουσίες στη διοργάνωση